RepAration

Godt forberedte og veludførte reparationer på stedet sikrer maskiner og anlægs drift. Det handler om at holde reparationstiden nede og produktionstiden oppe.

LOMAC udfører reparationer på skibe eller offshore-anlæg. Det er vores dygtige medarbejdere, der skifter og bygger om på stedet, hvor de udfører både små og store reparationer. På den måde er vi med til at sikre vores kunder en stabil drift. Reparation handler om at holde anlæg og installationer godt kørende – eller om at få dem hurtigst i gang igen.

Bygget på forhånd eller på stedet

LOMAC’s medarbejdere arbejder ofte med emner og reservedele, der er forberedt i LOMAC’s eget værksted og produktionshal på Lindø ved Odense.

Alternativt sørger vi med præcis logistik for, at de på stedet har de dele og emner, der skal til for at bygge den rette løsning på stedet.

Samme høje niveau på kvalitet og sikkerhed

Alle elementer, der forlader LOMAC’s produktionshal på Lindø, er produceret med den samme høje standard på kvalitet og sikkerhed, som vores øvrige produktion.

LOMAC’s certificeringer og produktionsledelsesværktøjer omfatter således hele vores produktion.

 

LOMAC ER ISO Certificeret

For at sikre kvalitet og effektivitet i vores arbejdsgange er LOMAC kvalificeret i forhold til ISO-standarderne 9001, 3834-2 og DS/EN 1090-1 EXC 4.

 

Certificeringen skal synligøre de professionelle og målrettede procedurer som LOMAC arbejder under og samtidigt sikre at du som kunde hos Lomac altid får den forventede kvalitet og service.

Vores kunder sætter pris på kvalitet - Lomac er certificeret!

ISO 9001  •  ISO 3834-2  •  OHSAS 18001  •  DS/EN 1090-1 EXC 4

Lomac

All rights reserved Lomac A/S