OFFSHORE

KONSTRUKTION

LOMAC fremstiller ordrespecifikke offshore-konstruktioner i alle størrelser og efter vores kunders anvisninger/tegningsmateriale. Vi har i LOMAC i de senere år deltaget i flere store opgraderinger af rigge. Derved har vi, og vores medarbejdere, opbygget en stor kompetence, når det gælder stålarbejde i offshore-sektoren.

 

MARINE

KONSTRUKTION

LOMAC har igennem årene oparbejdet meget store erfaringer og ekspertise inden for stål- & aluminiums-konstruktioner til marinesektoren. Disse erfaringer omsætter vi et samarbejde præget af fleksibilitet og præcision. Både når det gælder det leverede arbejde og vores evne til at aflevere konstruktioner til aftalt tid.

Bygnings-

konstruktioner

Stål giver mange muligheder i bygningskonstruktioner, hvor det kan give alt fra et lettere udtryk i et byggeri til et mere råt look.

LOMAC har arbejdet med alle sider af stål i konstruktioner. Det gør os til en alsidig samarbejdspartner, når du skal omsætte din stål-konstruktion fra papir til praksis.

WIND

Energy

LOMAC har specifik erfaring med fremstilling af ståldele/komponenter til wind energy-sektoren. Vi kender til de særlige krav i netop denne sektor fra vores arbejde med bl.a. supplyskibe, kranskibe, assistance vedr. vedligehold, løfteåg, ombygning og sea-fastening.

 

Vores kunder sætter pris på kvalitet - Lomac er certificeret!

ISO 9001  •  ISO 3834-2  •  OHSAS 18001  •  DS/EN 1090-1 EXC 4

Lomac

All rights reserved Lomac A/S