Bygningskonstruktion

Stål giver mange muligheder i bygningskonstruktioner, hvor det kan give alt fra et lettere udtryk i et byggeri til et mere råt look.

 

LOMAC har arbejdet med alle sider af stål i konstruktioner. Det gør os til en alsidig samarbejdspartner, når du skal omsætte din stål-konstruktion fra papir til praksis.  

 

Facade og flot finish

Facadebeklædning i stål er en af de løsninger, LOMAC har arbejdet med i praksis. Vi har bl.a. erfaring med galvaniserede plader og med plader af Cortenstål. Netop Cortenstål er en anderledes løsning med et andet udtryk, når der på pladerne dannes et tyndt og ensartet rustlag. Begge typer plader kan formes og bukkes i et utal af muligheder.   LOMAC er godkendt til at fremstille bygningskonstruktioner i henhold til DS/EN 1090-1 EXC – 4

 

BYGGERI I STÅL

LOMAC fremstiller, ud fra vores kunders ønsker og tegninger, alle typer og former for bygnings/boligstål. Det er for eksempel...: 

· trapper

· reposer

· terrasser

· altaner

· spær

   

Kontakt LOMAC, hvis du ønsker mere information – eller input til en konkret opgave

 

LOMAC ER ISO Certificeret

For at sikre kvalitet og effektivitet i vores arbejdsgange er LOMAC kvalificeret i forhold til ISO-standarderne 9001, 3834-2 og DS/EN 1090-1 EXC 4.

 

Certificeringen skal synligøre de professionelle og målrettede procedurer som LOMAC arbejder under og samtidigt sikre at du som kunde hos Lomac altid får den forventede kvalitet og service.

Vores kunder sætter pris på kvalitet - Lomac er certificeret!

ISO 9001  •  ISO 3834-2  •  OHSAS 18001  •  DS/EN 1090-1 EXC 4

Lomac

All rights reserved Lomac A/S