Alu-konstruktioner

Vi har hos LOMAC A/S meget store erfaringer, når det gælder aluminiums-konstruktioner, der er udført meget præcist ud fra vores kunders ønsker/specifikationer til marinesektoren. Vi er samtidig omstillingsparate, fleksible og har en beliggenhed tæt ved både kaj og vejnet, der giver mange muligheder for transport af selv store emner.

komplekse opgaver i aluminium

LOMAC udfører derfor både store og komplekse opgaver i aluminium til marine-sektoren. Vi fremstiller blandt andet sektioner/komponenter til den maritime industri. Det hele ud fra vores kunders egne specifikationer.

 

LOMAC’s erfarene smede/skibsbyggere og certificerede svejsere har blandt andet erfaringer med bygning af luksuskahytter ombord på færgen M/S PEARL OF SCANDINAVIA samt maskinfundamenter/støtte ombord på støttesupportskibet MV SANDER 2.

 

LOMAC ER ISO Certificeret

For at sikre kvalitet og effektivitet i vores arbejdsgange er LOMAC kvalificeret i forhold til ISO-standarderne 9001, 3834-2 og DS/EN 1090-1 EXC 4.

 

Certificeringen skal synligøre de professionelle og målrettede procedurer som LOMAC arbejder under og samtidigt sikre at du som kunde hos Lomac altid får den forventede kvalitet og service.

Vores kunder sætter pris på kvalitet - Lomac er certificeret!

ISO 9001  •  ISO 3834-2  •  OHSAS 18001  •  DS/EN 1090-1 EXC 4

Lomac

All rights reserved Lomac A/S