MARINE KONSTRUKTION

LOMAC har igennem årene oparbejdet meget store erfaringer og ekspertise inden for stål- & aluminiums-konstruktioner til marinesektoren.

 

Disse erfaringer omsætter vi et samarbejde præget af fleksibilitet og præcision. Både når det gælder det leverede arbejde og vores evne til at aflevere konstruktioner til aftalt tid.

 

 

Hos LOMAC får du blANDT ANDET:

· brede kompetencer · en omstillingsparat organisation · god beliggenhed tæt ved kaj · mulighed for at få udført store og komplekse opgaver til marine-sektoren

Kontakt os, hvis du ønsker flere oplysninger om kompetencer, placering, logistik og faciliteter

konstruktioner til deT maritime og værfter

LOMAC fremstiller alle former for konstruktioner i stål og aluminium til den maritime industri og til værfter. Det er bl.a.:

· sektioner

· dækshuse

· reposer

· trapper · gelænder · fundamenter osv.
   

Alle konstruktioner er efter dine ønsker og specifikationer.

 

kompleks arbejde

på Scandlines-færger

LOMAC har de sidste 12 mdr. blandt andet leveret sektioner til FAYARD A/S og SCANDLINES i forbindelse med ændring og ombygning af Scandlines-færgerne Berlin og Copenhagen.

 

LOMAC ER ISO Certificeret

For at sikre kvalitet og effektivitet i vores arbejdsgange er LOMAC kvalificeret i forhold til ISO-standarderne 9001, 3834-2 og DS/EN 1090-1 EXC 4.

 

Certificeringen skal synligøre de professionelle og målrettede procedurer som LOMAC arbejder under og samtidigt sikre at du som kunde hos Lomac altid får den forventede kvalitet og service.

Vores kunder sætter pris på kvalitet - Lomac er certificeret!

ISO 9001  •  ISO 3834-2  •  OHSAS 18001  •  DS/EN 1090-1 EXC 4

Lomac

All rights reserved Lomac A/S