Offshore

konstruktion

LOMAC fremstiller ordrespecifikke offshore-konstruktioner i alle størrelser og efter vores kunders anvisninger/tegningsmateriale. Vi har i LOMAC i de senere år deltaget i flere store opgraderinger af rigge. Derved har vi, og vores medarbejdere, opbygget en stor kompetence, når det gælder stålarbejde i offshore-sektoren.

 

 

Stål, svejsearbejde, rør og montage

– med dokumentation

Vores erfaring i LOMAC med stål til offshore-sektoren omfatter både stål, svejse, rør og montage. Vi arbejder med andre ord bredt og hjælper med mange, forskellige opgaver. For vores kunder har det samtidig stor betydning, at LOMAC kan håndtere dokumentation vedr. stål-/svejsearbejde i offshore-projekter.

fleksibilitet: Bemanding, placering

og faciliteter

LOMAC er en fleksibel samarbejdspartner på grund af vores...: · medarbejderes kompetencer (vi har mange specialer i vores team) · beliggenhed tæt ved kaj og vejnet, hvorfor både sø- og vejtransport af emner er mulig · mulighed for at leje mere plads, når der er brug for det · krandækning

 

Kontakt os, hvis du ønsker flere oplysninger om kompetencer, placering, logistik og faciliteter

 

 

stor erfaring

LOMAC har igennem de sidst år deltaget i opgradering af følgende rigge: ENSCO 74 i Esbjerg MAERSK GALLANT MAERSK GIANT MAERSK RESOLUTE BORGHOLM DOLPHIN

 

LOMAC ER ISO Certificeret

For at sikre kvalitet og effektivitet i vores arbejdsgange er LOMAC kvalificeret i forhold til ISO-standarderne 9001, 3834-2 og DS/EN 1090-1 EXC 4.

 

Certificeringen skal synligøre de professionelle og målrettede procedurer som LOMAC arbejder under og samtidigt sikre at du som kunde hos Lomac altid får den forventede kvalitet og service.

Vores kunder sætter pris på kvalitet - Lomac er certificeret!

ISO 9001  •  ISO 3834-2  •  OHSAS 18001  •  DS/EN 1090-1 EXC 4

Lomac

All rights reserved Lomac A/S